OTVORENI 15. SPORTSKI SUSRETI HSŠ

 

U Umagu, u turističkom naselju Plave lagune 22. lipnja 2022. godine 15. Sportske susrete otvorio je dopredsjednik Hrvatskog sindikata šumarstva Josip Stojanović.

Minutom šutnje i s tugom u očima prisjetili smo se nedugo preminulog predsjednika Hrvatskog sindikata šumarstva Željka Kalauza, kao i svih naših dragih članova koji više nisu sa nama.

U svom pozdravnom govoru dopredsjednik je izrazio zadovoljstvo velikim brojem sudionika, oko 1400 članova Hrvatskog sindikata šumarstva, te gostiju iz Hrvatske i inozemstva (sindikati iz Slovačke, Češke i Mađarske).

Dopredsjednik je u svom govoru istaknuo kako su Sportski susreti ljepša strana sindikalnog rada, ali kako je glavna zadaća Sindikata kolektivno pregovaranje, jer Kolektivni ugovor direktno utječe na materijalni položaj radnika.

Na kraju je sve sudionike 15. Sportskih susreta pozvao da uživaju, druže se, opuste, a svim natjecateljima je zaželio puno uspjeha i dobru zabavu.

 

Sudionike susreta je pozdravio predsjednik Uprave Hrvatskih šuma d.o.o. Krunoslav Jakupčić, kao i gosti iz Češke, Slovačke, Mađarske i predstavnici domaćina iz Plave Lagune.

 

 

 

Foto galerija *(20)

Hrvatski sindikat šumarstva
Trg kralja Petra Krešimira IV br.2
10 000 Zagreb
Tel/fax 01/46 55 016
www.hrsindsum.hr
Top